Beach Boys winnaar Palingcuptoernooi beachhandbal

Beach Boys winnaar Palingcuptoernooi beachhandbal

maandag 29 augustus 2016

Tijdens de traditionele seizoenopening van HV KRAS/Volendam, de Palingcup, werd ook het eerste beachhandbaltoernooi georganiseerd. Er hing een gezellige sfeer op de speciaal aangelegde zandvelden naast de Opperdam. De mannen van de Beach Boys gingen er met de eerste prijs vandoor.

Met Agatha Duin als scheidsrechter konden de deelnemers rekenen op een goudeerlijke en fanatieke wedstrijdleiding. In het beachhandbal worden mooie doelpunten beloond met een dubbele score. De vier teams deden er dan ook alles aan om de schoonheid van het spel te prefereren boven het maken van ‘zakelijke’ doelpuntjes. Het beachhandbaltoernooi werd door alle deelnemers met open armen ontvangen en deze eerste editie smaakt dan ook naar meer.

Na afloop vielen de Beach Boys en Team Peerdeman in de kantine van de Opperdam in de prijzen. Ook de Beach Bitches (derde plaats) en de talenten van Team Molenaar werden in het zonnetje gezet. Daarnaast was er een dikverdiend applaus voor alle betrokkenen die het beachhandbaltoernooi mogelijk hebben gemaakt.

Eindstand Palingcuptoernooi beachhandbal: 
1. Beach Boys
2. Team Peerdeman
3. Beach Bitches
4. Team Molenaar