Best of Three komt eraan!

Best of Three komt eraan!

woensdag 08 juni 2022

Zoals u misschien al weet heeft KRAS/Volendam de finale van de HandbalNL-League bereikt! 

Aanstaande zondag 12 juni is het dan eindelijk zover. De Heren 1 krijgt de kans om de 8ste landstitel naar Volendam te halen. Om 13.30 neemt KRAS/Volendam het op tegen Green Park Aalsmeer in de eerste finalewedstrijd. Naast deze ontzettend spannende wedstrijd hebben wij ook nog iets anders geregeld voor onze supporters, de 3JS komen namelijk voor de wedstrijd optreden van 12:45 tot 13:15
Na de wedstrijd is er een groot feest in Opperdam nieuw. 
Het wordt een waar spektakel!

In samenwerking met Nieuw-Volendam hebben wij ook dit jaar weer een finale krant gemaakt! De finale krant is te vinden als bijlage in de NIVO van 8 juni. Met de finale krant blikken we vooruit we vooruit op de eerste finalewedstrijd in de strijd om het kampioenschap tegen Aalsmeer. Daarnaast geven we lezers een kijkje in het verhaal achter een paar van onze huidige KRAS/Volendam Heren 1 spelers, zoals Zlatko Pavicevic en Florent Bourget. En onze Heren 1 spelers van de toekomst; Roy Loch en Mike Zwarthoed. 

Alle abonees van de NIVO ontvangen de finale krant 8 juni in de bus. Daarnaast is de krant te lezen tijdens de finalewedstrijd op 12 juni! 

Heb je nog geen tickets kunnen bemachtigen voor de wedstrijd? Klik dan hier!

Koop je kaarten nu!


Zorg dat je erbij bent, en juich mee om de heren naar de overwinning te leiden!