Bike Totaal Ton Koning nieuwe jeugdsponsor HV KRAS/Volendam!

Bike Totaal Ton Koning nieuwe jeugdsponsor HV KRAS/Volendam!

dinsdag 02 mei 2023

HV KRAS/Volendam is dit seizoen gestart met een nieuw jeugdplan. HV KRAS/Volendam is dan ook verheugd om te vermelden dat Bike Totaal Ton Koning dit plan willen ondersteunen. Bike Totaal zal dan ook in het nieuwe seizoen te vinden zijn op alle wedstrijd shirts van de onderbouw. 

Oud-handballer Jan Bond namens Bike Totaal: “Wij zijn heel blij dat we op deze manier ons steentje kunnen bijdragen aan de jeugd. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om te investeren in de jeugd, dit is de toekomst van de club. Er is namelijk niets mooier dan goede spelers en speelsters uit de eigen jeugd die in de top teams van de vereniging spelen en weer als voorbeeld dienen voor de jeugd”.

Voorzitter van HV KRAS/Volendam, Piet Kes, is verheugd met de sponsoring: “Jan is geen onbekende van de handbalvereniging. Als speler van Heren 1 heeft hij zijn aandeel gehad in de weg naar het succes van HV KRAS/Volendam. Dat hij nu op deze manier iets voor de jeugd terug wilt doen doet mij als voorzitter goed. We hopen hem nog jarenlang als betrokken sponsor bij onze mooie vereniging te mogen behouden”.

Bike Totaal Ton Koning heeft een ruim assortiment fietsen en vakkundige monteurs. Hun specialisten hebben een voorliefde voor alles wat met fietsen te maken heeft. Ze adviseren je graag. Zowel voor, tijdens als na je aankoop. 

Op zoek naar een elektrische fiets? Bij Bike Totaal Ton Koning adviseren ze je graag, zodat je een elektrische fiets vindt die perfect bij jouw wensen past. Er is ruime keuze uit bekende topmerken. Kom je er niet helemaal uit? Dan adviseren ze je graag over het aantal Wh van de accu of de kracht van de motor. Zoek je een elektrische fiets met midden- of juist voor- of achterwielmotor? Ze kijken graag wat bij jouw budget past. Ook goed om te weten: bij vrijwel alle elektrische fietsen kan je kiezen uit het 5 jaar garantiepakket.