Blijf Fit deze Zomer met AV Edam's Speciale Zomertraining voor HV KRAS/Volendam Leden

Blijf Fit deze Zomer met AV Edam's Speciale Zomertraining voor HV KRAS/Volendam Leden

maandag 22 april 2024

Nu het handbalseizoen bijna ten einde loopt, biedt AV Edam een uitstekende gelegenheid voor leden van HV KRAS/Volendam van 16 jaar en ouder om fit te blijven tijdens de zomermaanden. Speciale zomertrainingen worden aangeboden om conditie en looptechniek te verbeteren, geleid door ervaren trainers van AV Edam.

Het kortlopende lidmaatschap, georganiseerd via de Atletiekunie, verplicht tot niets en stopt automatisch na inschrijving. De trainingen zijn ontworpen om deelnemers te helpen hun conditie op peil te houden of zelfs te verbeteren gedurende de maanden mei, juni en juli.

"Met de zomertrainingen willen we ook de leden van HV KRAS/Volendam een mogelijkheid bieden om hun conditie te onderhouden en te verbeteren tijdens de zomerstop van het handbalseizoen. AV Edam zet ervaren trainers in om deelnemers te begeleiden bij het bereiken van hun fitnessdoelen." Aldus Angela de Boer van AV Edam.

De zomertrainingen zijn toegankelijk voor leden van HV KRAS/Volendam van 16 jaar en ouder. Voor meer informatie en om je in te schrijven, kun je terecht op www.avedam.nl; of een email te sturen aan: angeladeboer@hotmail.com