BodyResults en Consistency tekenen als Strength & Conditioning trainers van de herenselectie

BodyResults en Consistency tekenen als Strength & Conditioning trainers van de herenselectie

woensdag 12 oktober 2022

BodyResults en Consistency verbinden zich de komende 2 seizoenen als strength & conditioning trainers aan de herenselectie van HV KRAS/Volendam. Michel Snoek van BodyResults, Chris Butter van Consistency en Piet Kes van HV KRAS/Volendam kwamen bij elkaar om de partnership formeel te maken voor de komende twee seizoenen. Waar BodyResults al jarenlang een bekende en gevestigde naam is binnen de handbalvereniging, is Consistency een nieuwe partner. In de nieuwe samenwerking, focust BodyResults op de fysieke groepstrainingen en ontfermt Consistency zich over de individuele begeleiding van spelers op het gebied van trainings- en voedingsschema’s.

Voorzitter Piet Kes is blij met de verlenging: “Met BodyResults hebben we al jarenlang een vaste partner op het gebied van strength en conditioning voor onze herenselectie. Met de komst van de nieuwe trainer Geert Hinskens, hebben we met zijn allen goed gekeken naar hoe we de krachttrainingen naar een nieuw level konden. Met het enthousiasme van BodyResults en met het betrekken van de nieuwe partner Consistency, is dit voor de komende twee seizoenen goed geregeld. Met de komst van Chris Butter, Cornel Sier en Natasja Keizer van Consistency hebben we veel extra kennis en kunde aan boord en kijken we vol vertrouwen vooruit naar een lange en succesvolle partnership!”

Michel Snoek en Chris Butter namens BodyResults en Consistency: “Sportcentrum BodyResults, Consistency Personal Training en Handbal Volendam slaan de handen in één om de Heren 1 & 2 teams sneller, fitter en sterker te krijgen voor de aankomende seizoenen. Wij hebben ontzettend veel zin in deze samenwerking en kijken met enthousiasme uit naar de resultaten!”

Bij BodyResults laten zij mensen voelen hoe lekker trainen kan zijn. Zij zijn een “life-changing” organisatie en streven naar het behalen van vooral duurzame resultaten bij de leden. De trainers zijn van zeer hoge kwaliteit op het gebied van kennis, ervaring, inspiratie en passie. Met een gevarieerde aanpak in zowel de personal training als tijdens de verschillende groepslessen wordt je lichaam continu uitgedaagd met verschillende trainingsprikkels. Dit is de meest efficiënte en effectieve wijze om je persoonlijke fitnessdoelen te bereiken. De trainers van BodyResults zijn goed opgeleid en enorm gemotiveerd om je zo goed mogelijk te helpen.

Consistency is gespecialiseerd in personal training. Hun aanpak is individueel, persoonlijk en doelgericht voor maximaal resultaat. Met trainingsbegeleiding, gepersonaliseerd trainingsplan, voedingsbegeleiding, lifestyle coaching en periodieke metingen helpen Chris, Cornel en Natasja met het halen van jouw persoonlijke doelen! Kijk voor meer informatie op www.bodyresults.nl en www.consistency.nl