BOKO Dakbedekkers nieuwe sponsor van HV KRAS/Volendam!

BOKO Dakbedekkers nieuwe sponsor van HV KRAS/Volendam!

donderdag 23 september 2021

BOKO verbindt zich voor de komende 3 seizoen aan HV KRAS/Volendam als sponsor. Algemeen directeur Rob Bootsman sloot afgelopen jaar het sponsorcontract af met de handbalvereniging. BOKO Dakbedekkers zal daarmee de komende seizoenen te bewonderen zijn langs het veld bij Heren 1 en Dames 1 en daarnaast als jeugdsponsor op het trainingspakkenplan van de Onderbouw jeugd!

Voorzitter van HV KRAS/Volendam, Piet Kes, is verheugd met de nieuwe sponsor: “In een lastige tijd voor de sport, zowel technisch als financieel, heeft BOKO besloten sponsor te worden van onze handbalvereniging. Het is mooi om te zien hoe loyaal en betrokken ze zijn bij de sportende gemeenschap in Volendam. We hopen te mogen uitkijken naar een lange en succesvolle partnership met BOKO Dakbedekkers.”

BOKO Dakbedekkers staat al sinds de oprichting in 1961 voor een nuchtere manier van werken, gekoppeld aan een sterke drang naar vernieuwing en duurzaamheid. Als specialist in ‘moeilijke daken’ mochten wij o.a. het Olympisch Stadion, de Arena Boulevard en de Openbaar Vervoer Terminals van Amsterdam, Arnhem en Breda van hoogwaardige dakbedekking voorzien. Tevens zijn wij als partner dagelijks op Schiphol Airport aan het werk.

Dagelijks profiteren onze opdrachtgevers van ons motto: ‘denken en doen onder één dak’. Wij denken namelijk actief mee en bewijzen onze meerwaarde met waterdicht advies. In de branche wordt dan ook gesproken over ‘de BOKO norm’.

Kijk voor meer informatie op www.boko.nl