Cafetaria Arnold Dames 1 herstelt zich goed en wint

maandag 07 november 2016

In het begin van de wedstrijd drukte Alyssa Alings gelijk haar stempel en zorgde voor een 3-1 voorsprong. Daarna ging de wedstrijd een tijd lang gelijk op en lukte het Volendam niet om verder uit te lopen. Tien minuten voor rust kwamen de dames zelfs even op achterstand. Fiona Scherpenzeel zat echter goed in de wedstrijd en zorgde met drie doelpunten op een rij weer voor wat lucht. Met een ruststand van 14-12 gingen de Volendammers de kleedkamers in.

Na de rust was de focus terug bij het team. De aanval verliep georganiseerd en gevarieerd en de verdediging stond goed dicht. Mede door een aantal fraaie doelpunten van Sabrina van der Mast, die zaterdag zeer goed op schot was, kon Volendam steeds op voorsprong blijven. In de laatste minuten werd het gaatje wat groter en werd de verdiende winst binnengehaald. Er is als een collectief gespeeld en hard gewerkt. Eindstand 28-24. Woman of the match was Sabrina Van der Mast.

HV KRAS/Volendam - Westfriesland/SEW: 28-24 (14-12).
Scores HV KRAS/Volendam: Kelly de Haan, Stephanie Tuijp, Sabrina Van der Mast 11, Alyssa Alings 6, Fiona Scherpenzeel 4, Priscilla Bergman 3, Evita Silven 2, Daniela Spruijt 1, Cathy Groote 1, Carina Zwarthoed 1, Mandy Kwakman, Deniece Feijen, Renate Veerman, Lisa Lautenschutz.Na het puntverlies van vorige week zijn de dames van HV KRAS/Volendam helemaal op scherp gezet en ging het team strijdbaar van start. Met succes, want er werd met 28-24 gewonnen van Westfriesland/SEW.