Cafetaria Arnold Dames 1 neemt koppositie over!

Cafetaria Arnold Dames 1 neemt koppositie over!

donderdag 08 december 2016

De afgelopen week is hard getraind door Cafetaria Arnold Dames 1 en zaterdag moest dit omgezet worden naar de wedstrijd, met als tegenstander KSV. Dat lukte (26-32) en dat leverde de Volendamse dames de eerste koppositie op van dit seizoen.

Bij vlagen lieten de dames snel en mooi spel zien. Vanuit het midden had Mandy Kwakman de volledige controle en stuurde zij de meiden goed aan. Ze zette de lijnen goed uit en maakte zelf ook goed gebruik van de gaten in de verdediging van de tegenstander. De Volendammers lieten duidelijk zien hoe ze kunnen spelen en toonden zich strijdvaardig. Alyssa Alings was weer belangrijk voor het team. Zij werd hard aangepakt maar liet de keeper meerdere malen kansloos na haar goede acties. Carina Zwarthoed liet zich ook nadrukkelijk gelden, zowel verdedigend als aanvallend. Ze scoorde een aantal keren fraai vanuit de rechterhoek. Eindstand 26-32. Met deze mooie overwinning heeft HV KRAS/Volendam de koppositie overgenomen. Een goede teamprestatie!

Zaterdag 10 december om 20:15 uur staat de topper tegen Berdos op het programma in de eigen hal! Kom de meiden allemaal aanmoedigen bij deze belangrijke wedstrijd.

KSV - HV KRAS/Volendam: 26-32 (14-20).
Scores HV KRAS/Volendam: Kelly de Haan, Emma Steur, Alyssa Alings 8, Mandy Kwakman 8, Priscilla Bergman 5, Sabrina van der Mast 4, Carina Zwarthoed 3, Fiona Scherpenzeel 2, Cathy Groote 2, Daniela Spruijt, Deniece Feijen, Renate Veerman, Evita Silven.