Cafetaria Arnold Dames 1 winterkampioen na winst op Geel Zwart

Cafetaria Arnold Dames 1 winterkampioen na winst op Geel Zwart

maandag 19 december 2016

Zondag was de inzet om als koploper met kerstreces te gaan! De dames hebben in een snelle wedstrijd veel van hun spel kunnen laten zien. Met als resultaat: een mooie 27-35 overwinning én de wintertitel!

Alyssa Alings speelde een fantastische wedstrijd en nam met haar onnavolgbare acties het hele team mee op sleeptouw En als de dekking vol op haar invloog speelde ze Priscilla Bergman op de cirkel aan, die daar dankbaar gebruik van maakte. En als dat vastliep waren daar Sabrina Van der Mast en Mandy Kwakman die de ruimte invlogen! Het werd een mooie teamprestatie! Uiteindelijk werd het na een 12-17 ruststand een mooie 27-35 overwinning en mogen de meiden zich winterkampioen worden! Laten we deze koppositie vasthouden zodat we ook in de lente nog bovenaan staan.

 

Geel Zwart - HV KRAS/Volendam 27-35 (12-17)

Scores HV KRAS/Volendam: Kelly de Haan, Stephanie Tuijp, Alyssa Alings 10, Priscilla Bergman 8, Mandy Kwakman 6, Sabrina Van der Mast 5, Fiona Scherpenzeel 4, Evita Silven 1, Cathy Groote 1, Deniece Feijen, Renate Veerman, Carina Zwarthoed, Daniela Spruijt.