Chloë Oud blijft Volendam versterken!

Chloë Oud blijft Volendam versterken!

vrijdag 17 mei 2024

Met trots kunnen we aankondigen dat de Oostzaanse Chloë Oud ook volgend seizoen deel uitmaakt van de damesselectie van KRAS/Volendam.

Chloë heeft haar handbalopleiding genoten in de jeugd van Volendam en heeft vervolgens een periode gespeeld bij VOC Amsterdam. In 2022 keerde zij terug naar Volendam om zich aan te sluiten bij de damesselectie. Haar toewijding en technische vaardigheden hebben haar tot een potentiële belangrijke speelster binnen het team gemaakt. De club is dan ook zeer verheugd dat Chloë heeft besloten om ook komend seizoen onderdeel te blijven uitmaken van KRAS/Volendam.

Chloë: "Ik kijk ernaar uit om volgend seizoen samen te werken met Debbie en de nieuwe staf. Ik wil mij verder ontwikkelen bij Volendam en een belangrijke bijdrage leveren aan het team. De ondersteuning van de club en de sfeer binnen het team geven mij het vertrouwen dat het een mooi seizoen zal worden”.

De 19-jarige Chloë combineert haar handbalcarrière met een studie geneeskunde en werkt ernaast als huishoudelijk hulp.

Hoofdcoach Debbie Bont: "Chloë is een talentvolle speelster met een groot hart voor het team. Haar doorzettingsvermogen en leergierigheid maken haar een waardevolle speelster. We zijn blij dat ze bij ons blijft en kijken uit naar wat we samen kunnen bereiken."

De topsportcommissie van KRAS/Volendam is enthousiast over de voortzetting van de samenwerking met Chloë en kijkt uit naar een succesvol seizoen.

Ageeth Bond van de topsportcommissie: “We zijn ervan overtuigd dat Chloës inzet en talent ons team zal helpen volgend seizoen. We denken in het bijzonder dat de technische inzichten van assistent Dirk Tuip als oud midden-opbouwer van HV KRAS/Volendam veel gaat bijdragen aan Chloës ontwikkeling. Haar ontwikkeling zullen we met veel interesse volgen!”.


Wil je meer weten over het programma van Garage Kil/Volendam? neem dan contact op met Debbie Bont: d.bont@handbalvolendam.nl

Heb je talent?

Ook zijn de talentontwikkelingsprogramma's van de damesteams van de vereniging volop in ontwikkeling. Mocht je de ambitie hebben om, net als Femke, in het eerste team van Volendam te komen, dan kun je informeren naar onze trainingsmogelijkheden bij Hoofdjeugdopleiding Martijn Cappel: m.cappel@handbalvolendam.nl