Comeback Re-integratie verlengt sponsorcontract met HV KRAS/Volendam

Comeback Re-integratie verlengt sponsorcontract met HV KRAS/Volendam

maandag 03 januari 2022

Comeback Re-integratie & Advies is niet meer weg te denken als sponsor bij HV KRAS/Volendam. Al jarenlang is Gerda Tol met haar team een steunpilaar van de handbalvereniging. Daarnaast is het bedrijf in recent verleden ook specifiek de succesvolle Dames 1 gaan steunen. Ook dit seizoen schoven voorzitter Piet Kes en Gerda Tol bij elkaar aan tafel om het sponsorcontract door te zetten.

Gerda Tol, manager van Comeback is blij met de verlenging: “Vanuit mijn vakgebied weet ik hoe belangrijk sporten is voor het menselijk lichaam. Het is dus essentieel dat mensen veel bewegen, óók als ze arbeidsongeschikt raken. Met Comeback een steentje bij kunnen dragen aan de sportgemeenschap binnen Volendam vinden we dus belangrijk!”

Voorzitter van HV KRAS/Volendam, Piet Kes, is ook verheugd met het nieuws: “Gerda is met Comeback al jarenlang een graag geziene gast bij ons op de club. Met hun expertise en kunde zijn ze onmisbaar geworden op het gebied van arbeidsadvies en verzuimbegeleiding. We zijn daarom ook erg blij dat Comeback heeft besloten het partnership te verlengen!”

Comeback staat voor persoonlijke aanpak en begeleiding. Haar speerpunten zijn o.a. optimale resultaten behalen voor zowel de opdrachtgever als voor de cliënt. Comeback beschikt over een groot regionaal netwerk waarbij ze diverse mogelijkheden benutten om arbeidsgehandicapten weer in het arbeidsproces te krijgen.

Kijk voor meer informatie op https://www.comeback-reintegratie.nl/