Contractverlenging voor linkshandige opbouwer Pavicevic

Contractverlenging voor linkshandige opbouwer Pavicevic

maandag 02 mei 2022

KRAS/Volendam en de Zweedse linkshander Zlatko Pavicevic hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De nieuwe verbintenis van de 29-jarige rechteropbouwer was een grote wens van de club.

“Zlatko is niet alleen een goede speler, maar ook een echt verenigingsmens met het hart op de goede plaats.” vertelt algemeen manager Joost Ooms. “Naast het spelen in ons vlaggenschip coacht en traint hij de B-jeugd jongens en zet zich graag in voor de vereniging op allerlei gebieden. Hij is zelfs in een vrij weekend mee geweest naar een groot jeugdtoernooi in Kolding Denemarken. Hieraan deden 5 KRAS/Volendam jeugdteams mee. Hij ging gewoon mee om te helpen. Dit soort dingen tellen mee voor een club. We zijn erg trots dat hij bij ons wil blijven, ondanks de aanbiedingen die hij ontvangen heeft in het buitenland."

Zlatko: “Ik ben erg dankbaar dat ik een nieuw contract met de club heb getekend. Ik heb het gevoel dat Volendam bijna mijn nieuwe thuis is. De spelers en alle geweldige mensen in en om de club maken het een unieke plek. Het is me opgevallen dat de gemeenschap hier zo sterk is en met name veerkrachtig. Ik heb niet eerder gezien hoe mensen zo snel bij elkaar kunnen komen als dat nodig is. De club leeft. Ik hoop dat ik ook iets kan teruggeven aan deze gemeenschap en al haar mensen. Op dit moment ligt de focus natuurlijk op de volgende wedstrijd tegen BEVO (aanstaande zaterdag in de Opperdam 19:00) omdat we de finales willen halen. We moeten kalm, gedisciplineerd en loyaal aan elkaar blijven en vooral genieten van de reis. Ik heb het gevoel gelukkig te zijn en dat is geweldig.”

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/285542/ervaren-zweedse-versterking-voor-handballers-volendam