Contractverlengingen en Toekomstige Perspectieven bij KRAS/Volendam

Contractverlengingen en Toekomstige Perspectieven bij KRAS/Volendam

maandag 13 mei 2024

KRAS/Volendam is verheugd om de contractverlengingen van enkele van zijn belangrijkste spelers aan te kondigen, wat een positieve impuls geeft aan het team en de club als geheel. De club heeft zich gecommitteerd aan het behoud van talent en investeert in de ontwikkeling van zijn atleten, zowel op als buiten het veld.

De 23-jarige Duitse middenopbouwer Oskar Schöll heeft zijn verblijf bij KRAS/Volendam met nog eens één seizoen verlengd. Oskar, een talentvolle speler die ook een studie sportmanagement volgt, is niet alleen een aanwinst op het handbalveld, maar toont ook zijn betrokkenheid bij de club door zijn rol als trainer voor de A en B jongens te behouden, en betrokken te zijn bij de dames 2. Zijn veelzijdigheid en toewijding maken hem een waardevol lid van het team en een inspiratie voor jongere spelers binnen de club.

Roy Loch, een jeugdige Volendamse cirkelloper van 20 jaar, heeft eveneens zijn contract verlengd. Roy heeft zich bewezen met solide prestaties en toewijding aan het team, wat hoge verwachtingen schept voor zijn toekomstige seizoenen bij KRAS/Volendam. Naast zijn atletische prestaties, streeft Roy ook naar zijn academische ontwikkeling, met een studie in accountancy.

Met deze contractverlengingen kijkt de club vol vertrouwen naar de toekomst. Topsportcommissielid Marco Woltersom spreekt zijn opwinding uit over de voortzetting van de samenwerking met deze talentvolle spelers. 

"Met Roy verlengen we het contract van een jongen uit onze eigen opleiding die al naar tevredenheid minuten heeft gemaakt in het eerste. Daarnaast heeft hij ook veel minuten gemaakt in het tweede, waar hij langzaamaan steeds meer het niveau ontgroeit. Aangezien ik Roy al langer ken, heb ik er veel vertrouwen in dat hij komend jaar een grote stap omhoog gaat maken."

Oskar heeft zijn draai goed gevonden in Volendam en is goed geintergreerd. We zijn blij dat hij zijn contract heeft verlengt, zeker gezien zijn individuele kwaliteiten. We hebben veel jongens die op de midden opbouw kunnen spelen en komend seizoen kijk ik ernaar uit om te zien wie van deze spelers zijn leiderschapskwaliteiten gaat tonen en de ploeg van aanvallende creativiteit gaat voorzien".