D4 maat(je) te groot voor Spartanen

D4 maat(je) te groot voor Spartanen

dinsdag 14 december 2021

Deze week een wedstrijd tegen Spartanen D2. Wij gelukkig met een compleet team, de tegenstander wederom met dispensatie, wat inhoudt dat ze wat oudere dames in het team hadden zitten. Fysiek was dat ook wel te zien. De meiden van Spartanen waren een stukje groter, maar handbal technisch had Volendam totaal geen moeite met de tegenstander.

 

Carice en Emily waren de verdediging van Spartanen direct te snel af en openden de score vanaf de opbouwposities. Lisa werd diverse keren prima bereikt op de cirkel en draaide prachtig om de verdedigers heen. Spartanen waren absoluut niet opgewassen tegen de uitstekend samenwerkende oranje dames en Sophie was in de eerste helft niet te passeren. Ook Roos en Demi waren vandaag goed op dreef en scoorden zonder moeite mooie doelpunten.

 

Het scorebord gaf een tussenstand van maar liefst 12-0 aan. En wat moet je zeggen tegen een team dat zo goed draait. HOU VOL! Blijf goed samenwerken en kijken en maak er mooie aanvallen van. En dat deden de dames ook, Fenna en Cari stonden als leeuwinnen te verdedigen en pikten er menig balletje tussenuit. Bo was de tegenpartij diverse keren te snel af en cirkellopers Lisa en Jill werden doorlopend aangespeeld, waardoor er weer mooie doelpunten gemaakt konden worden. Al met al een prachtige, supersnelle wedstrijd, met een eindstand van 23-4. Het enige wat eraan ontbrak waren de ouders langs de kant. Een groot gemis.