Dames 1 en heren 2 verliezen thuis

Dames 1 en heren 2 verliezen thuis

woensdag 08 november 2023

Zaterdagavond nam Garage Kil/Volendam het op tegen Boer’n Trots Kaas/DSVD, de nummer negen in de competitie. De dames begonnen goed aan de wedstrijd, en lieten zien wat zij in huis hadden. Helaas was dit niet genoeg om te winnen.

Zondag was het de beurt aan Jong KRAS/Volendam om aan Hercules te laten zien wat zij in huis hadden. Vechtend gingen zij ten onder in de Opperdam. De heren verloren met 5 punten verschil. Jong KRAS/Volendam speelt woensdag een wedstrijd voor de beker.

De mannen van KRAS/Volendam waren afgelopen weekeinde vrij vanwege de wedstrijden van Oranje. Komende zaterdag speelt de ploeg van trainer Geert Hinskens een thuiswedstrijd tegen koploper Bocholt uit België. Het duel in de Opperdam begint om 19.00 uur.

Om 21:00 speelt Garage Kil/Volendam thuis tegen Geonius/V&L. De tegenstander van Garage Kil/Volendam staat met drie punten minder op plek 11 in de competitie. Volendam staat op plek negen. 

Jong KRAS/Volendam speelt zaterdag om 19:00 een uitwedstrijd tegen Oosting E&O/Hurry Up HS1. Volendam staat op plek vier met twaalf punten, E&O/Hurry Up op plek dertien met zeven punten. 

Kom jij zaterdag naar de Opperdam om onze teams aan te moedigen?

Foto: Clubfotograaf John Loch