Dames 1 speelt gelijk tegen PCA Kwiek

woensdag 24 mei 2023

Afgelopen zaterdag hadden de dames de laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen PCA Kwiek in Raalte. In de regulieren competitie hebben de dames één keer gewonnen en één keer gelijk gespeeld. Dit beloofde dus een spannende wedstrijd te worden.

De wedstrijd begon een beetje rommelig van beide kanten. De dames van Volendam misten de eerste helft te veel kansen en kwamen daardoor niet lekker in hun ritme. Bij Kwiek ging het daarentegen iets beter in de afronding ook had Kwiek snelle tegenaanvallen, waarbij de dekking van de dames van Volendam nog niet goed stond, hierdoor wist Kwiek op voorsprong te komen. Dit resulterende dan ook in een rust stand van 19-15 in het voordeel van Kwiek. De dames van Volendam wisten dus wat ze te doen stond in de tweede helft.

De tweede helft was een heel ander beeld. Beide teams speelden in een heel hoog tempo waardoor er veel kansen werden gecreëerd en ook veel werd gescoord. De dames van Volendam kwamen steeds dichterbij. De laatste paar minuten van de wedstrijd waren dan ook heel spannend. Het spel bleef over en weer gaan en dit resulteerde uiteindelijk in een eindstand van 39-39.

Op zaterdag 3 juni is het dan echt de laatste wedstrijd van het seizoen voor de dames van Volendam en wordt de return gespeeld tegen Kwiek in Volendam om 19:00 uur. Komen jij ons voor de laatste keer dit seizoen aanmoedigen?