Dames buigen voor VOC

donderdag 19 januari 2023

De dames van GarageKil/Volendam hebben het eerste verlies geleid in het nieuwe jaar. De dames begonnen de wedstrijd niet scherp wat resulteerde in een 4-0 achterstand. Gelukkig sloeg dat snel om en kon GarageKil/Volendam ook weerstand bieden tegen VOC. Hierdoor kon VOC niet telkens het snelle aanvalsspel spelen. En bleef het de eerste helft nog een spannende wedstrijd. Volendam kwam na de rust slecht de kleedkamer uit en in 5 minuten tijd pakte VOC de voorsprong die steeds groter werd. Fouten die gemaakt werden door de dames werden door VOC afgestraft. VOC was de betere ploeg en terechte winnaar.

Zaterdag 21 januari speelt GarageKil/Volendam Dames 1 een thuiswedstrijd tegen PSV. De dames kunnen een volle Opperdam goed gebruiken! Dus hopelijk tot zaterdag!