Denk mee met de toekomst van HV KRAS/Volendam!

Denk mee met de toekomst van HV KRAS/Volendam!

woensdag 16 maart 2022

Onze vereniging hoort bij de grootste en en succesvolste clubs van de Benelux. Met bijna 400 leden, 3 teams op het hoogste niveau actief, meer dan 15 jeugdteams en ontwikkelingen van walking handball tot speed handball gebeurt er van alles binnen de vereniging.

 

Dat gaat allemaal niet vanzelf. Door een groep ongekend gemotiveerde vrijwilligers wordt alles draaiende gehouden. En als er dan eens een gaatje valt, is er altijd wel weer iemand die dat gat dichtloopt. Dit kan en mag niet als vanzelfsprekend beschouwd worden. Om de vereniging toekomstbestendiger te maken willen we meer structuur geven aan de organisatie. En daarvoor nodigen we je graag uit om mee te denken! We hebben de afgelopen tijd gekeken waar we ons als vereniging op willen richten, en nu komt de tijd om de vereniging daar ook klaar voor te maken. 

 

Wat gaan we dan doen?

We nodigen je uit om mee te denken over de organisatiestructuur van de vereniging. Welke onderdelen hebben we nu, welke draaien goed, waar is versterking nodig en welke onderdelen missen we in onze organisatie?

 

Wat vragen we van je?

Eerst krijg je in een avond uitleg over het werk dat we al gedaan hebben. We hebben verschillende workshops gedaan en dat heeft geleid tot een manifest. Die informatie krijg je allemaal van te voren. Ook nemen we je mee in hoe de organisatie nu opgebouwd is. Op basis daarvan word je gevraagd om een voorstel te doen hoe de organisatie zich naar jouw mening zou moeten ontwikkelen, en dat terug te presenteren aan de groep tijdens een workshop. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zou dit in tweetallen kunnen.

 

Wat breng je mee?

Om je aan te melden hebben we wel wat wensen. Zo is het van belang dat je ervaring hebt met teamontwikkeling of organisatie-ontwikkeling. Je hebt bijvoorbeeld een team aangestuurd, hebt aan beleidszaken gewerkt of hebt een bedrijfskundige opleiding gevolgd. 

 

Interesse om mee te denken?

Meld je dan vóór 31 maart aan bij j.beemsterboer@handbalvolendam.nl