Dunion Online Marketing verlengt met 3 jaar en breidt sponsoring uit!

Dunion Online Marketing verlengt met 3 jaar en breidt sponsoring uit!

woensdag 12 januari 2022

In een ongezellige tijd voor de sport, is er commercieel wel geweldig nieuws te brengen. Dunion Online Marketing breidt haar sponsoring bij HV KRAS/Volendam voor de komende 3 jaar uit! Het succesvolle full-service marketingbedrijf was al betrokken als sponsor bij het vlaggenschip van de Dameskant en heeft besloten hun steun daar uit te breiden. De komende jaren zal Dunion schitteren op de achterzijde van het wedstrijdshirt van Dames 1!

Randy Duin, eigenaar van Dunion, is blij met de uitbreiding: “De handbal gaat ons als familie aan het hart. Als gezin hebben we jarenlang op topsport niveau onze bijdrage kunnen leveren, en we zijn zeer blij dat we nu ook op maatschappelijk niveau hier een steeds grotere rol in kunnen spelen. Na het uitbreiden van onze sponsoring met Podobrace voor de heren kant, vinden we het ook zeer belangrijk dat de opmars van het Volendamse vrouwen handbal doorgezet kan worden. De populariteit en het niveau wordt steeds groter en we zijn trots dat we hier vanuit Dunion in kunnen ondersteunen.”

Voorzitter van HV KRAS/Volendam, Piet Kes, is verheugd met de sponsoring: “Randy is geen onbekende van de handbalvereniging. Als speler van Heren 1 heeft hij jarenlang furore gemaakt op de linkerhoek. Dat hij nu ook op maatschappelijk vlak de club op deze manier ondersteunt is prachtig om te zien. De gehele familie Duin is al vanaf de oprichting in de 60er jaren ontzettend betrokken bij het welzijn van onze mooie club en we hopen nog jarenlang van hun betrokkenheid te mogen genieten!”

Dunion Online Marketing bureau bestaat uit een team van jonge, gedreven professionals die zich tegenover de klant wil bewijzen. De frisse en creatieve kijk van het team zorgt ervoor dat zij al jarenlang de doelen van onze klanten weten te behalen. Dunion Online Marketing is een Full Service marketing bureau waar u terecht kunt voor al uw online marketing vraagstukken. Of het nu gaat over de positionering van uw merk of bedrijf of aspecten die te maken hebben met website en webshop creatie, grafisch design, zoekmachine marketing, e-mail marketing, social media marketing of verkopen via Marketplace(s). Voor al deze diensten kunt u terecht bij Dunion. Boven alles staat Dunion voor eerlijk zakendoen.

Kijk voor meer informatie op www.dunion.nl