Een eigen cadeau van de meisjes E2 op 5 december

donderdag 09 december 2021

Op zondag 5 december verzamelden we om 9.40 uur bij de Opperdam om te vertrekken richting Zwanenburg voor een wedstrijd tegen DSOV. De dames waren behoorlijk uitgelaten, de een had al pakjes gehad, bij de ander gierden de zenuwen nog door het lijf voor pakjesavond, kortom, een druk begin van de zondag.

Aangekomen in Zwanenburg bij prachtig complex ‘Het Dorpshuis’ waren we ontvangen door een dame die compleet in de stress was. Er bleek op het tijdstip van onze wedstrijd 2 wedstrijden te zijn ingedeeld in de hal, er moest dus even gekeken worden of we wel mochten spleen. Na wat geregel en overleg mochten we gelukkig toch gewoon spelen!

De afgelopen 2 overwinningen smaakten duidelijk naar meer want de meiden gingen ervoor. In de eerste helft ging het gelijk op maar wist Volendam toch de voorsprong te behouden. Toch op het laatste moment gingen we met een stand van 6-6 de rust in. De tweede helft was Volendam overduidelijk de betere partij want bij het eindsignaal was de stand 7-14! Romy en Shanna waren de toppers op doel en met een score van maar liefst 8 doelpunten was Lynn onze topscoorster van vandaag. Met wederom gepaste trots kijk ik uit naar volgende week!