Een mooie overwinning voor Garage Kil/Volendam

Een mooie overwinning voor Garage Kil/Volendam

dinsdag 12 oktober 2021

Gefocust Garage Kil/Volendam neemt punten mee uit Beek

 

Afgelopen zaterdag speelde Garage Kil/Volendam tegen BFC uit Beek. Deze ploeg is één van de nieuwkomers in de Eredivisie. Dit is dan ook dé kans voor onze dames om punten te pakken.

 

Volendam begint meteen op volle snelheid waar BFC nog niet op gefocust is. Hierdoor kunnen onze dames gelijk op voorsprong komen. Door goed de kansen af te wachten, een sterkte dekking en een aantal mooie reddingen van de keepster maken de dames uit Volendam het BFC niet makkelijk om helemaal terug te komen. Toch legt BFC het bijltje er niet bij neer en komen ze terug naar een ruststand van 13-14 in het voordeel van Garage Kil/Volendam.

 

In de tweede helft zullen onze dames moeten blijven knokken om BFC niet het gevoel geven dat ze nog kunnen winnen. Garage Kil/Volendam blijft op voorsprong, nu ook door goede communicatie in de dekking en een aantal snelle tegenaanvallen met een scherpe keepster op doel. Het team uit Volendam staat, het doet wat het moet doen en dat uit zich in doelpunten. Volendam kan uitlopen en houdt de touwtjes in handen. De wedstrijd eindigt dan ook in een heerlijke overwinning met een stand van 21-30.

 

Aanstaande zondag speelt Garage Kil / Volendam om 14:00 tegen Fortissimo in Cothen.