Een warming-up als wedstrijd voor de D2

Een warming-up als wedstrijd voor de D2

woensdag 15 december 2021

D2, hét team met de grote talenten, Dyego, Scott en Mike Burger, stonden een half uur voor aanvang al ruimschoots klaar om dit keer de tegenstanders uit Hoogkarspel DTS '48 (Door Training Sterk) als tegenstander de sterkte te mogen meten. De gemoederen waren vanaf het begin al gesust, doordat de coach en trainster Valerie Scherpenzeel, de hulp hadden ingeroepen van Cees Smit, de co-coach of assistent waar nodig, met zijn knappe Grieks-atletische verschijning.

 

Ook waren Jill Koning, Demi Veerman, en Sophie Eijlers er om de jongens eens goed uit te leggen waarom de meiden van HV KRAS/Volendam, niet onder deden voor de jongens. Hetgeen zij in deze wedstrijd meer dan waarmaakten. Sophie was ongenaakbaar en kritisch op elke bal die haar kant op kwam die de verdediging had kunnen weerhouden. Een vorm van kritiek die haar moeder i.i.g. wel gewend was van haar vader. En na genoeg huishoudelijke informatie, bleek dat de ploeg van Valerie enorme weerstand bood in de vorm van Mika, Boyd en Tom, die met alle gemak een wedstrijd speelden die voor hun slechts een warming-up was. 

 

Trainer René keek vanaf de andere zijkant en leefde mee, alsof het zijn schuld was, dat de thee niet heet genoeg was, zodat Scott die in zijn buurt was er maar gelijk 2 scoorde en René geen tweede keer om thee zou vragen.

 

Sem was als geen ander, niet alleen fanatiek genoeg om te scoren, maar moest van de scheids ook ff indammen qua verdediging, wat soldaat gewijs ook wel opgevolgd werd hoor. Dyego wist de verdediging vanaf de hoeken scherp te verdedigen en maakte duidelijk dat er met hem niet te sollen valt.

 

Kortom, en daar zijn wij als begeleiders erg trots op, heeft IEDEREEN gescoord!!! Eigenlijk, en als coach van jongens, zou deze wedstrijd zonder Jill Koning, Demi Veerman en Sophie Eijlers, niet de uitslag hebben zoals die uiteindelijk is geworden. Einduitslag 27 - 10.