Groepsuitje naar H20 voor de Walking Handball

Groepsuitje naar H20 voor de Walking Handball

dinsdag 24 mei 2022

Tijdens de Nationale Beweegweek voor ouderen, De Vitaliteitspelen wordt er aandacht gevraagd voor de fysieke en sociale voordelen van het bewegen voor ouderen. Tijdens de Walking Handball lessen op woensdagochtend proberen wij wekelijks aandacht te besteden aan deze voordelen. Elke woensdagsochtend om 9 uur zijn de Oldstars aan het Walking Handballen in Sporthal de Opperdam. Tijdens deze lessen vindt er een mooie samenwerking plaatst om lesgevers in opleiding van Stichting Sport-Koepel extra ervaring te laten opdoen.

Deze week stond er geen normale training op het programma, want de lesgevers en trainster Fiona hadden wat anders in petto. Speciaal voor de Nationale Beweegweek voor ouderen wilden wij wat speciaals doen met onze Oldstars. De Oldstars wisten alleen dat zij om 08:45 klaar moesten staan voor Sporthal de Opperdam en dat zij hun sportkleding moesten meenemen. De Oldstars zijn in de busjes van de handbal meegenomen naar H20 Esports campus in Purmerend, waar zij onder leiding van Dirk Tuip een super leuke clinic hebben gehad. Zij speelden allerlei leuke spelletjes in de Esport campus. Terwijl de Oldstars fanatiek aan het sporten waren, waren de spelers van de heren 1 druk bezig om het gebak op te halen bij Bakkerij Zwarthoed. Na de groepsfoto bij H20 snel het busje in, met het idee dat Cees Toetjes zelf koffie moest zetten in de kantine, waren de Oldstars blij verrast dat de heren 1 daar klaar stonden met koffie en gebak. De Oldstars konden zo aanschuiven, terwijl zij door de heren werden voorzien van een kopje koffie en een petit four. Een super, gezellig en sportief uitje. Wij willen H20 Esports campus en Dirk bedanken voor de leuke clinic, Bakkerij Zwarthoed voor de petit fours en de heren voor het heerlijke kopje koffie. Wij hebben genoten van deze ochtend.

Tijdens deze week hebben wij de 1e prijs gewonnen voor de vitaliteitspelen van het Nationale Ouderenfonds. Op 28 mei komt Leon van Schie langs om een clinic te geven, die wij hebben gewonnen tijdens de vitaliteitspelen.

Mocht het je leuk lijken om ook een keer langs te komen. Neem contact op met Fiona Scherpenzeel. Dit kan via de mail of telefoon. Of kom gewoon eens gezellig binnenlopen op woensdagochtend.