Eigenlabel Merchandise verlengt tot 2025!

Eigenlabel Merchandise verlengt tot 2025!

vrijdag 17 februari 2023

Eigenlabel Merchandise is ook de komende drie seizoen sponsor van HV KRAS/Volendam. Eigenaar Crelis Schilder is een bekend gezicht binnen HV KRAS/Volendam. Buiten sponsor is hij in het verleden betrokken geweest bij het reilen en zeilen van de businessclub en is hij er nu nog geregeld als gast te vinden. Voorzitter van handbalvereniging Volendam, Piet Kes en eigenaar Crelis Schilder kwamen bij elkaar om de verlenging te formaliseren.

Piet Kes is blij met de verlenging: “Crelis is al jarenlang een prettige samenwerkingspartner van de vereniging. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het bij Eigenlabel Merchandise bestellen en hier plukken wij als vereniging al jarenlang de vruchten van. We zijn ook erg blij dat Crelis voor de komende 3 seizoenen de verbintenis verlengt!”

Eigenlabel Merchandise is gevestigd in Volendam en actief sinds 1999. In principe leveren zij alles waar op gedrukt of geprint kan worden. Hun kracht zit in de custom made producten. Zij gaan daarin voor maximale ontzorging. Van design tot productie en eventueel zelfs de distributie en fullfillment. Niet voor niets zijn zij ook wel de ‘Meesters in Merkpromotie’.

Authenticiteit is belangrijker dan ooit. Met een keuze uit tienduizenden producten is Eigenlabel Merchandise dé specialist in unieke merchandise. Op maat gemaakte bedrijfskleding, promotieartikelen, relatiegeschenken en give aways. Ze bedenken én produceren voor bedrijven, artiesten, bands, influencers en sportclubs, en desgewenst distribueren ze dit ook, met hun unieke fulfillment services. Ze optimaliseren de ontvangstbeleving van je doelgroep. Eerlijkheid, veelzijdigheid en scherpe prijzen zijn hun sterkste punten.