Eindbalans: 500.000 mondkapjes verspreid

Eindbalans: 500.000 mondkapjes verspreid

maandag 01 juni 2020

HV KRAS/Volendam en de initiatiefnemers van www.doneereenmondkapje.nl sloegen enkele weken geleden de handen ineen om geld in te zamelen voor mondkapjes in de zorg. Mede door de steun van de Volendamse handbalvereniging vergaarde het belangenloze initiatief veel aandacht. Nu is de actie afgerond en kan met trots worden teruggekeken op de behaalde resultaten.

In totaal zamelde het initiatief ruim 650.000 euro in, wat goed is voor 500.000 hoogwaardige en gecertificeerde mondkapjes voor de zorg in Nederland. Het initiatief kreeg prachtige reacties van de ziekenhuizen en wist een veel hoger bedrag te verzamelen dan verwacht. Afgelopen week zijn de laatste achttien ziekenhuizen geholpen met de levering van mondkapjes. Daarmee is het project afgerond.

Trots
Eind april was KRAS/Volendam - in de persoon van algemeen manager Joost Ooms - aanwezig bij de overhandiging van twintigduizend mondkapjes voor het Dijklander Ziekenhuis in Volendam. KRAS/Volendam is trots een bijdrage te hebben geleverd aan het succes van dit fantastische team.