Enthousiast Speedhandbal toernooi D, E en F jeugd

Enthousiast Speedhandbal toernooi D, E en F jeugd

dinsdag 05 april 2022

De competitie van de D, E en F jeugd is ten einde, daarom werd er zaterdag 2 april een speedhandbaltoernooi georganiseerd voor de jongste jeugd van HV Kras Volendam.

Vele vrijwilligers waren weer op de been om het toernooitje in goede banen te leiden. Om 11.00 uur werd begonnen met een gezamenlijke warming up. Het was prachtig om te zien hoe alle kinderen hun best deden om alle spieren warm te maken. Aangemoedigd door vele papa’s en mama’s, maar ook vele oma’s en opa’s begonnen om 11.20 uur de eerste wedstrijdjes. Speedhandbal wordt gespeeld door 4 spelers per team op 1/3 veld. Een snel en aantrekkelijk spelletje handbal is het resultaat. De F jeugd bestond uit vele nieuwe kindertjes, die 2 jaar geleden zijn begonnen met kabouterhandbal. Begeleid door Maart Admiraal en Gaar Zoutberg deden de jongens en meisjes hun best om goed samen te spelen en doelpunten te maken. Ook scheidsrechter Agatha Duijn genoot met volle teugen.

De E en D jeugd waren verdeeld in verschillende (gelijkwaardige) groepjes. Zij werden begeleid door vele vrijwillige coaches en scheidsrechters. En natuurlijk was er nog de wedstrijdtafel voor goede begeleiding zorgden van de scheidsrechters en wedstrijdplanning. Terwijl er in de kantine gezellig een kopje koffie gedronken kon worden, waren er in de Opperdam nieuw vele leuke wedstrijdjes te bewonderen. Dank aan alle vrijwilligers die weer enthousiast hebben meegeholpen!