Ephrahim Jerry tekent bij KRAS/Volendam voor 2023/2024

Ephrahim Jerry tekent bij KRAS/Volendam voor 2023/2024

woensdag 24 mei 2023

Na een succesvol seizoen bij het Franse Tremblay op het tweede niveau van Frankrijk, strijdend voor promotie naar de Star League, tekent de opbouwer bij KRAS/Volendam. Ephrahim is de vierde nieuwkomer voor trainer/coach Geert Hinskens na Loeka Hendriks, Clyde Marengo (beide D.W.S.) en Twan Klompe (Hellas).

Na eerdere clubs in de BENE-League strijkt hij neer in Volendam. Jerry speelde eerder voor BEVO, Lions en Pelt maar kende nog niet de successen die hij zo graag gevierd had, Ephrahim Jerry: Na enkele mooie avonturen te hebben beleefd in het buitenland, ben ik er klaar voor om aan een mooi verhaal in Nederland te beginnen. Ik heb gezien hoe Volendam dit jaar met een jong team en een jonge coach een topprestatie levert! Daardoor ben ik gebrand om te laten zien wat ik in huis heb en klaar om mijn ervaring hier te delen. Ik ben overtuigd dat het mogelijk is om terug naar de tijden te gaan waarin Volendam de allerbeste was, daar wil ik de club graag bij helpen”.   

Spelers van dit kaliber zijn buitencategorie voor een Nederlandse club en als deze kans zich voor doet moeten we toeslaan, zo spreekt hoofdtrainer Hinskens: “Ephrahim is een veelzijdige opbouwer die op meerdere posities inzetbaar is. Hij heeft internationale ervaring opgedaan in Zwitserland en Frankrijk, speelde heel wat wedstrijden voor het Nederlands team en was al op jonge leeftijd actief in de BENE-League. Door zijn komst groeien we in ervaring en wordt de selectie weer wat breder. Dat zal ons niveau ten goede komen”.

Assistent trainer Gerrie Eijlers:  “Ik ken Ephrahim van het Nederlands team, hij is in de dekking een extra optie met vanuit hier, een goede 2e fase. Een speler met veel druk naar het doel in de aanval, die op belangrijke momenten verantwoording kan nemen voor het team”.

Namens de club, Marco Woltersom: “Met de komst van Ephrahim ronden we onze plannen voor de eerste selectie af en kijken we, zeker na de afloop van dit top seizoen, met veel vertrouwen naar komend seizoen. Ephrahim tekent voor een jaar waarbij de optie er is, mits tevredenheid van beide kanten we dit verlengen met een tweede seizoen”.

HV KRAS/Volendam heet Ephrahim van harte welkom!