Ephrahim Jerry zegt de handbalwereld tot ziens

Ephrahim Jerry zegt de handbalwereld tot ziens

woensdag 27 maart 2024

Na een seizoen bij KRAS/Volendam heeft Ephrahim Jerry besloten ermee te stoppen. De combinatie van zijn werk en zijn opleiding tot chirurg bij het Antonie van Leeuwenhoek in Amsterdam blijkt lastig te zijn.

"Het vergt ontzettend veel energie om beide goed te doen en het is moeilijk om op beide plekken alles te geven. Daarom verleg ik voor nu de focus naar mijn maatschappelijke carrière," aldus Jerry.

"Het was een moeilijke beslissing, want ik ben ontzettend goed ontvangen door Volendam en had niet verwacht dat ik het hier zo naar mijn zin zou hebben. Ik ben naar Nederland gekomen om voor de prijzen te spelen en wil er alles aan doen om dit nog te behalen. Daarom richt ik me nu volledig op het Nederlands kampioenschap. Samen met alle fans en vrijwilligers willen we dit avontuur bij KRAS/Volendam succesvol afsluiten," besluit Jerry.

Marco Woltersom van KRAS/Volendam zegt: "Ephrahim heeft een weloverwogen besluit genomen. Dat respecteren we. Daarnaast willen wij Jerry bedanken voor zijn inzet en hem veel succes wensen met zijn maatschappelijke carrière."

Ephrahim Jerry is nog tot het einde van het seizoen te bewonderen in de Handbal NL League. Het seizoen begint op 13 april met een thuiswedstrijd in Volendam om 19:00 uur tegen Houten.