ETB Cas Sombroek nieuwe sponsor HV KRAS/Volendam!

ETB Cas Sombroek nieuwe sponsor HV KRAS/Volendam!

zaterdag 28 augustus 2021

Elektrotechnisch Bureau Cas Sombroek verbindt zich voor de komende 4 jaar aan HV KRAS/Volendam als sponsor. Eigenaar Marco Sombroek en voorzitter van de handbalvereniging, Piet Kes, kwamen samen op het kantoor van ETB Cas Sombroek om het contract te ondertekenen. Het Volendamse bedrijf is nieuw als sponsor bij de handbalvereniging en is de komende jaren te bewonderen langs het veld bij Heren 1 en Dames 1!

Voorzitter Piet Kes is verheugd met de nieuwe sponsor: “ETB Cas Sombroek is al decennialang een succesvol Volendams bedrijf. Het is mooi om de maatschappelijke betrokkenheid van ETB te zien. Al jarenlang steunt het bedrijf verschillende verenigingen en we zijn erg blij dat ze nu besloten hebben de handbalvereniging weer te willen sponsoren!” 

Ook Marco Sombroek is blij met de partnership: “WINNEN DOEN WE SAMEN”, onderstreept hij. 

ETB Cas Sombroek verzorgt installatiewerkzaamheden in elektrotechniek en ICT-toepassingen. ETB bestaat sinds 1939 en heeft haar sporen inmiddels op het hoogste niveau verdiend. Ervaring, vakmanschap en actuele kennis staan garant voor feilloze uitvoering van ieder project.

Elektrotechnisch Bureau Cas Sombroek voorziet in aanleg, onderhoud of renovatie van een elektrotechnische installatie, een informatie- of communicatienetwerk of een beveiligingsinstallatie. U kunt hierbij denken aan realisatie van projecten voor studentenwoningen, zorginstellingen, hotels, scholen, verenigingsgebouwen, overheids- of dienstverlenende instellingen.