Europacup wedstrijdaankondiging

Europacup wedstrijdaankondiging

woensdag 18 oktober 2023

Dit weekend speelt KRAS/Volendam de spannende returnwedstrijd van de Europacupwedstrijd!

De heren van KRAS/Volendam doen mee aan de EHF EuropeanCup. Dit is een groot en belangrijk Europees handbaltoernooi voor clubteams. Aanstaande zaterdag spelen de heren deze wedstrijd tegen RK Dinamo Pancevo. Coach Geert Hinskens over Europese wedstrijden: “Europese wedstrijden zijn voor onze spelers een waardevolle ervaring, wat ook een goede flow kan brengen voor het restant van de BENE league.” KRAS/Volendam heeft afgelopen weekend na een spannende wedstrijd tegen het Servische Dinamo Pancevo in Servië gewonnen met 30-33. Dit betekent dat KRAS/Volendam een voordeel heeft van drie punten tijdens de thuiswedstrijd. 

Aanstaande zaterdag spelen de heren om 19:00 in sporthal de Opperdam de return RK Dinamo Pancevo. Het verschil is minimaal wat betekent dat de heren nog niet zeker zijn van de volgende ronde en alle steun dus goed kunnen gebruiken. 

Aansluitend spelen de dames van Garage Kil/Volendam om 21:00 tegen VOC Amsterdam. De dames kunnen ook alle aanmoediging gebruiken. Ze staan momenteel op plaats zeven in de competitie met vier punten. Blijf dus lekker zitten voor een heerlijk handbalavondje.

Kom jij zaterdag 21 oktober onze Topteams aanmoedigen?

Foto: clubfotograaf John Loch