Evert Kooijman blijft Volendam trouw

Evert Kooijman blijft Volendam trouw

woensdag 23 maart 2022

Evert Kooijman, nationaal teamspeler en huidige cirkelloper HV KRAS/Volendam zal vanaf het nieuwe seizoen opnieuw te zien zijn bij onze hoofdmacht. 

Het seizoen 2021-2022 liep niet vlekkeloos voor Kooijman. Op een training van het Nederlands team liep hij een zware knieblessure op, daar zag hij zijn knieschijf tweemaal wegschieten. De cirkelloper uit Sittard was daarom maanden uit de roulatie en kon ook zelfs het EK van januari vergeten. 

Echter, met veel hard werk, geduld en doorzettingsvermogen staat Kooijman weer bijna klaar om aan te sluiten om weer minuten te maken voor Volendam.  

Evert: “Toen ik terug naar Nederland kwam, zocht ik een club met een echt club gevoel. Ik heb altijd een goed gevoel gehad bij Volendam, dat bleek dan ook terecht. Een club met een sterke achterban en mensen die begaan zijn met het welzijn van de spelers. Ik ben Volendam dan ook dankbaar dat ze mij blijven ondersteunen tijdens mijn revalidatieproces. Ik ben volgend seizoen sterker dan ooit en dat wil ik graag tonen bij Volendam, door samen minimaal 1 prijs binnen te halen!”

Evert, wij wensen je veel succes! 

Lees ook:
•    https://handbalvolendam.nl

•    https://www.handbalstartpunt.nl