Evert Kooijman verlengt zijn contract bij KRAS/Volendam

Evert Kooijman verlengt zijn contract bij KRAS/Volendam

donderdag 06 juli 2023

Na twee seizoenen in Volendam te hebben gespeeld plakt Evert daar nog een seizoen bij.

Evert: “Voordat ik naar Volendam kwam had ik al een tijdje contact met Volendam en zag ik het altijd als een optie. Twee seizoenen geleden kwam het er toen eindelijk van. Ik ben ontzettend blij dat ik die stap heb gezet. Ik geloof dat Volendam behoort tot de top drie clubs in de BENE-League en dat we kunnen strijden om prijzen. Alles is hier goed geregeld en ik voel me hier echt op mijn plek.

Natuurlijk ben ik wel vaker geblesseerd sinds ik hier speel, en dat is voor mij erg frustrerend. Het volgende seizoen wordt dan ook ontzettend belangrijk voor mij, omdat ik weer fit wil worden zodat ik weer op mijn eigen manier kan spelen. Wat mij hier in motiveert, is dat ik het spelletje enorm heb gemist toen ik niet kon spelen. Het is toch anders als je altijd op het veld staat. Ik realiseerde me pas echt hoeveel plezier ik haal uit het handballen toen ik geblesseerd was. Na zes maanden van revalidatie stond ik vorig seizoen eindelijk weer voor het eerst op het veld. Voor mij betekende dat ontzettend veel. Hoewel het geen belangrijke wedstrijd was, zal ik die wedstrijd nooit vergeten. Ik had direct een belangrijke rol en dat maakte het extra bijzonder.

Wat ik zo fijn vind aan KRAS/Volendam is dat we echt een hecht team zijn. Veel van de jongens gaan dagelijks met elkaar om en we hebben allemaal veel plezier. Het hoeft niet altijd serieus te zijn, maar als het erop aankomt, kunnen we goed samenwerken en serieus zijn. Daarnaast geniet ik ook van de grote fanbase die KRAS/Volendam heeft. Vooral bij finales en belangrijke wedstrijden is iedereen aanwezig en wordt er een geweldig evenement neergezet. Het is fantastisch om zoveel steun van de fans te ervaren.

Al met al voel ik me hier goed. Volendam heeft alles goed op orde en ik geloof dat dit de beste club is voor mijn laatste jaren als handballer. Er is absoluut geen reden voor mij om weg te gaan. Ik kijk ernaar uit om samen met het team nog meer successen te behalen.”

Geert Hinskens namens de club: “