Finale best of three

Finale best of three

maandag 27 mei 2019

De strijd om de landstitel is nog lang niet afgelopen! Aankomende zondag zal HV KRAS/Volendam het opnieuw opnemen tegen aartsrivaal Green Park Aalsmeer. 

De eerste slag in de best of three om het kampioenschap van Nederland is gewonnen door Green Park Aalsmeer. In een bloedstollende derby in sporthal De Bloemhof waren de Aalsmeerders en HV KRAS/Volendam gelijkwaardig aan elkaar. Tot de laatste seconde was het spannend, maar uiteindelijk trokken de Volendammers aan het kortste eind: 24-23. 

De 2e wedstrijd zal deze zondag om 16:00 uur in de opperdam worden gehouden. De Volendammers hebben elke wedstrijd tegen Aalsmeer thuis gewonnen. De opperdam zal bomvol juichende supporters zitten en de hele zaal zal oranje gekleurd de overwinning tegemoet lopen. Volendam speelde een geweldige uitwedstrijd met maar 1 punt verschil. Wij rekenen er daarom niet alleen op dat alleen de 2e wedstrijd gewonnen word door de Volendammers, maar dat wij de finale in Aalsmeer met een historische wedstrijd zullen afsluiten als Nederlands Kampioen! 

De Volendammers hebben rond de bekerfinale de smaak te pakken gekregen. Zo wonnen de Volendammers twee keer van Herpertz Bevo Hc, twee keer van OCI-Lions en ook van Aalsmeer.

Tijdens de BENE-League heeft Aalsmeer de afgelopen 3 wedstrijden gewonnen. Het team verloor tijdens de nacompetitie met 38-30 van Bevo en speelde 28-28 gelijk tegen Lions. De strijd om de landstitel zijn echter wedstrijden op zich. Ook is Aalsmeer niet onbekend met deze finales. Zo is Aalsmeer regerend landskampioen en heeft het zilverwerk al negen keer gewonnen.

Aalsmeer is zeer gewaagt aan Volendam en zal zondag alles op alles zetten om deze wedstrijd te winnen. Na de spectaculaire wedstrijd van afgelopen zondag zijn onze supporters  gedreven om de rivaal te laten zien dat er maar 1 team sterk genoeg is voor de Best of Three.  

De wedstrijd zal aankomende zondag om 16:00 uur in de Opperdam gehouden worden.

Hv kras Volendam bedankt haar top sponsoren