Flanders Trophy bijna een prooi voor Jongens B1

Flanders Trophy bijna een prooi voor Jongens B1

woensdag 03 april 2024

Afgelopen Pasen heeft Jongens B1 een bijzondere prestatie neergezet tijdens de Flanders Trophy in Vlaanderen, België. Het internationale handbaltoernooi, waar maar liefst 7 Volendamse handbalteams aan deelnamen, bracht spelers uit zes landen en in totaal 104 teams samen voor een weekend vol sportieve uitdagingen.

Met een mix van vastberadenheid, talent en teamwork streed Jongens B1 tegen sterke tegenstanders uit verschillende landen. Ondanks enkele uitdagende momenten wisten de spelers keer op keer indruk te maken met hun inzet en handbalvaardigheden.

Het toernooi begon met een krachtige overwinning tegen een Duits team, waarbij de energie en doorzettingsvermogen van de Jongens B1 al vroeg in de kleedkamer voelbaar waren. Met een overwinning van 13-22 zette het team meteen de toon voor een succesvol toernooi.

Gedurende het weekend lieten de jongens zien wat ze waard waren, met overwinningen tegen Noord-Hollandse DSS, Union Beynoise uit Wallonië en andere sterke tegenstanders. Ondanks enkele blessures en uitdagende momenten, bleven de spelers vastberaden en gefocust op hun doel.

De finale bracht een mix van emoties, maar ondanks een nipt verlies van 10-8, overheerst bij Jongens B1 trots en dankbaarheid voor een onvergetelijke ervaring. Het toernooi was meer dan alleen een sportevenement; het was een kans voor de spelers om hun talent te laten zien en te groeien als team.

Het succes van Jongens B1 tijdens de Flanders Trophy is een eerbetoon aan de toewijding en inzet van de spelers, coaches en supporters. Het team kijkt nu al uit naar toekomstige uitdagingen en natuurlijk smaakt dit alles naar meer!


Klik verder voor meer verslagen en foto's van St. Truiden op onze verenigingspagina!