Garage Kil langer verbonden als naamsponsor aan vlaggenschip dames Volendam!

Garage Kil langer verbonden als naamsponsor aan vlaggenschip dames Volendam!

woensdag 06 april 2022

Garage Kil zal ook de komende seizoenen betrokken blijven bij HV KRAS/Volendam als naamsponsor van Dames 1. Onder de naam Garage Kil/Volendam behaalde het Volendamse damesteam voor het eerste promotie naar de Eredivisie, waar het momenteel al voor het 3e seizoen op rij actief is. Ook dit seizoen en komend seizoen komt daar geen verandering in. Samen met voorzitter van HV KRAS/Volendam, Piet Kes, ondertekende eigenaar Matthijs de Hoop het sponsorcontract.

Voorzitter Piet Kes is erg blij met de verlenging van Garage Kil: “Matthijs en zijn bedrijf zijn al een aantal jaren een betrokken hoofdsponsor van onze dames 1. Om ook onze dames op het hoogste niveau te laten acteren hebben we vooral in deze moeilijke tijden de steun nodig van sponsoren om de talentvolle speelsters te kunnen blijven faciliteren. Garage Kil/Volendam Dames 1 is inmiddels een bekend begrip geworden en we hopen nog uit te kunnen kijken naar een lange samenwerking!”

Bij Garage Kil aan de Julianaweg 129 in Volendam kunt u altijd terecht met alle mogelijke vragen of problemen rondom uw auto. Met ruim 40 jaar ervaring en auto-expertise helpen wij dagelijks vele klanten op weg. Of het nu gaat om een privéauto of een zakelijke bestelwagen, iedere auto is bij ons welkom voor onderhoud, APK of reparatie.

Ook als u op zoek bent naar een nieuwe auto, kunt u rekenen op het team van Garage Kil. Alle merken auto’s kunnen worden geleverd. Wilt u een splinternieuwe of zoekt u een occasion? Wij helpen u bij het vinden van de auto die bij u past. Bij ons krijgt u het juiste advies! Garage Kil is niet voor niets uw mobiliteitspartner. Kijk voor meer informatie op de website: https://www.garagekil.nl/