Garage Kil/Volendam naar de hoofdstad

vrijdag 22 november 2019

Garage Kil/Volendam speelt aanstaande zaterdag tegen de koploper van de Eredivisie. In Amsterdam-Noord is OTTO Work Force/VOC de tegenstander. Het eerste fluitsignaal van deze Noord-Hollandse derby zal klinken om 19:30 uur in Sporthal Elzenhagen.

Afgelopen weekend wist het team van Ruud van den Broeck de punten niet mee te nemen uit een andere Noord-Hollandse derby in ’t Veld: 37-30. Na een eerste helft waar de dames niet in hun spel kwamen en daarom gingen rusten met een achterstand van 20-12, wisten ze in de betere tweede helft het gat helaas niet te dichten.

Gelijkspel
OTTO Work Force VOC speelde afgelopen zondag tegen runner-up Cabooter Group/HandbaL Venlo. De koploper keek na dertig minuten nog tegen een achterstand aan, maar wist na rust een punt uit het vuur te slepen: 33-33 eindstand.

Thuiswedstrijd
In de tweede speelronde van de Eredivisie verloor Garage Kil/Volendam thuis met 26-41 van de handbalsters uit Amsterdam-Noord. Momenteel staat VOC op de eerste plaats met negentien punten, Volendam staat op een zesde plaats met acht punten.

Garage Kil/Volendam hoopt van deze wedstrijd weer te kunnen leren om in de volgende reeks wedstrijden de goede lijn door te kunnen zetten. VOC is maar twintig minuten rijden, de dames hopen dan ook dat er zoveel mogelijk supporters meereizen naar Amsterdam!

Tickets
Kaarten voor de wedstrijd kunnen gekocht worden bij de ingang van Sporthal Elzenhagen.