Garage Kil/Volendam naar Kwintsheul

Garage Kil/Volendam naar Kwintsheul

dinsdag 15 oktober 2019

Garage Kil/Volendam speelt dinsdagavond tegen HV Quintus. Het duel tussen Quintus en Volendam zou eerst plaatsvinden op 19 oktober. Dit is verplaatst naar dinsdag 15 oktober in verband met verplichtingen in de EHF Cup voor de ploeg uit Kwintsheul.

De dames uit Volendam speelde zaterdag tegen Cabooter Group/Handbal Venlo. In de eerste helft waren de teams aan elkaar gewaagd, maar wist Venlo toch nog met een voorsprong de rust in te gaan (15-19). Al snel in de tweede helft werd het gat tussen Volendam en Venlo steeds groter. De Volendamse dames verloren van de huidige nummer drie met 26-33.

Nederlaag bij VZV
Voor bekerwinnaar Quintus stond JuRo Unirek/VZV op het programma afgelopen zaterdag. In sportpark de Kogge was het nog lang spannend tussen de twee eredivisionisten. Ze gingen dan ook de rust in met 10-10. VZV kwam sterk terug in de tweede helft en het was dan ook gedaan voor Quintus. De wedstrijd eindigde met 24-19.

Eerste team
Garage Kil/Volendam en HV Quintus zijn elkaar al vaker tegen gekomen. Vorig seizoen speelde de Volendamse dames nog in de Eerste Divisie tegen het tweede team van de ploeg uit Kwintsheul. De uitwedstrijd eindigde in 27-25 voor Quintus, waarna Garage Kil/Volendam het thuisduel overtuigend wist te winnen: 34-25. Dinsdag is echter de hoofdmacht van Quintus de opponent.

Kaartjes
De kaartjes voor de wedstrijd kunnen aankomende dinsdag bij de entree van sporthal Eekhout in Kwintsheul gekocht worden. Er is geen voorverkoop.

Aanvang
De wedstrijd begint komende dinsdag om 20:30 uur in sporthal Eekhout in Kwintsheul.

Programma Eredivisie
Dinsdag:
HV Quintus – Garage Kil/Volendam

Zaterdag:
Cabooter Group/Handbal Venlo – Fit & Fun/Voorwaarts
OTTO WOrk Force/VOC – JuRo Unirek/VZV
Boer’n Trots Kaas/DSVD – Westfriesland/SEW
Borhave – Geonius/V&L