Garage Kil/Volendam reist af naar Deurningen

Garage Kil/Volendam reist af naar Deurningen

vrijdag 04 oktober 2019

Garage Kil/Volendam hervat zaterdag de competitie in een uitduel met Boer’n Trots Kaas/DSVD. De ploeg van trainer Ruud van den Broeck neemt het om 19:00 uur op tegen de ploeg uit Deurningen in sporthal ’t Hoge Vonder.

De laatste wedstrijd van de Volendammers is alweer twee weken geleden. In sporthal Opperdam werd tegen Borhave beslag gelegd op de eerste punten in de Eredivisie. De oranjehemden maakten een vliegende start en stonden al snel op een 13-5 voorsprong. De bezoekers gaven echter niet op en kwamen nog knap terug in de wedstrijd. Toch bleef Garage Kil/Volendam de bovenliggende partij en werd de wedstrijd met 30-26 gewonnen.

Een knap punt
Ook DSVD heeft een week rust gehad na hun wedstrijd tegen Cabooter Group/Handbal Venlo. De Limburgers waren net een maatje te groot voor de ploeg uit Deurningen. Zij verloren de wedstrijd in Venlo uiteindelijk met 32-22. Eerder pakte de ploeg knap een punt tegen HV Quintus (20-20), maar verloor het eerder wel met 17-20 van Borhave.

Eerste ontmoeting
Dit word de eerste keer dat Garage Kil/Volendam en Boer’n Trots Kaas/DSVD tegenover elkaar staan in een competitieduel. Een jaar geleden, toen Garage Kil/Volendam nog in de Eerste Divisie speelde, was DSVD al een keer op bezoek in Volendam voor de Smit-Bokkum Cup. De dames uit Volendam wonnen deze wedstrijd met 25-22.

Kaartjes
De kaartjes voor de wedstrijd kunnen aankomende zaterdag bij entree van sporthal ’t Hoge Vonder in Deurningen. Er is geen voorverkoop.

Aanvang
De wedstrijd begint komende zaterdag om 19:00 uur in sporthal ’t Hoge Vonder in Deurningen. Er is geen livestream van deze wedstrijd.

Programma Eredivisie
Zaterdag:
JuRo Unirek/VZV - Geonius/V&L
Boer’n Trots Kaas/DSVD - Garage Kil/Volendam
OTTO Work Force/VOC - Westfriesland/SEW
Borhave - Fit & Fun/Voorwaarts
HV Quintus - Cabooter Group/Handbal Venlo