Garage Kil/Volendam verliest van Cabooter Group/Handbal Venlo

woensdag 01 februari 2023

Garage Kil/Volendam dames 1 stond afgelopen zaterdag voor een zware wedstrijd tegen koploper Venlo. Na een lange busrit gehad te hebben van twee uur, hadden de dames wel zin om een wedstrijd te gaan spelen. Echter begon de wedstrijd stroef met technische fouten en werden niet alle kansen benut, waardoor de dames op een achterstand kwamen te staan van 7-2. De dames probeerde dit gaatje te dichten, helaas lukte dit niet want elke keer wanneer Volendam scoorde, scoorde Venlo ook en bleef het tot tien minuten voor de rust op vijf punten verschil. Jammer genoeg wist Venlo in de laatste tien minuten meer uit te lopen, waardoor de dames de kleedkamer in gingen met een achterstand van tien doelpunten. Na de rust hadden de dames helaas nog steeds geen antwoord op het aanvalsspel van Venlo en maakte zelf nog te veel technische fouten die door Venlo gelijk werden afgestraft. Dit resulteerde uiteindelijk tot een eindstand van 41-21 in het voordeel van Venlo.

Volgende week spelen de dames niet op zaterdag, maar juist op een zondag thuis tegen de dames van BFC. Kom jij ons aanmoedigen?