Garage Kil/Volendam zaterdag naar Venlo

Garage Kil/Volendam zaterdag naar Venlo

vrijdag 03 januari 2020

Garage Kil/Volendam speelt aanstaande zaterdag de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Hiervoor reist het team van Ruud van den Broeck af naar Venlo. Om 19:00 uur is Cabooter Group/HandbaL Venlo de tegenstander in sporthal Craneveld.

Het vorig decennium wist Garage Kil/Volendam winnend af te sluiten. In eigen huis werd Boer’n Trots Kaas/DSVD met 34-21 verslagen. Na een moeilijke start werd de voorsprong in de tweede helft uitgebouwd. Door deze overwinning hervatten de Volendammers de Eredivisie met een vijfde plaats.

Winst in eigen huis
Cabooter Group/HandbaL Venlo heeft 2019 afgesloten met een 31-27 overwinning op HV Quintus. De runner-up van de Eredivisie heeft dit seizoen thuis, behalve tegen koploper VOC, alle punten nog weten te bemachtigen.

Belangrijk
In sporthal Opperdam verloor Garage Kil/Volendam de thuiswedstrijd met 26-33 van de aanstaande opponent uit Limburg. De punten van deze wedstrijd zijn voor beide teams belangrijk. Waar Garage Kil/Volendam de vijfde plaats wil behouden en het gat met de top vier wil verkleinen, wil Cabooter Group/HandbaL Venlo de runner-up positie niet verliezen en de achterstand op de koploper niet vergroten.

Tickets
Kaarten voor deze wedstrijd zijn te koop in sporthal Craneveld.

Thuiswedstrijd
Op zaterdag 11 januari speelt Garage Kil/Volendam weer voor eigen publiek. In sporthal Opperdam is HV Quintus dan om 19:00 uur de tegenstander. Klik hier voor informatie over de kaartverkoop.

Programma Eredivisie
Zaterdag:
Cabooter Group/HandbaL Venlo - Garage Kil/Volendam
Boer’n Trots Kaas/DSVD - Fit & Fun/Voorwaarts
OTTO Workforce/VOC Amsterdam - Geonius/V&L
HV Quintus - JuRo Unirek/VZV

Zondag:
Borhave – Westfriesland/SEW

Foto: Klaas Smit