Kom jij het Livestream Team van HV KRAS/Volendam versterken?

Kom jij het Livestream Team van HV KRAS/Volendam versterken?

woensdag 11 januari 2023

Heb jij de ambitie om in de toekomst serieus aan de slag te gaan met video? Wil je alleen wat ervaring opdoen met het filmen, monteren en/of coördineren van videoproducties, misschien zelfs in combinatie met social media? Of vind je het simpelweg leuk om creatief te zijn met video? Dan is deze kans er een die je niet kan laten gaan. HV KRAS/Volendam is op zoek naar gedreven personen om ons Livestream Team te versterken en de organisatie van onze videocontent aan te pakken.

HV KRAS/Volendam behoort op online gebied tot een van de meest professionele handbalclubs van de Benelux. De club is altijd op zoek naar vrijwilligers die iets willen betekenen op het gebied van (social) media. De mogelijkheden zijn groot. Je kunt je verdienstelijk maken door wedstrijden te filmen van bijvoorbeeld onze Heren 1, Heren 2 en Dames 1. Aan de slag te gaan met het monteren van beelden om samenvattingen of grappige filmpjes te maken (en deze te plaatsen op onze Facebook- en Instagram), maar ook door simpelweg het vooruitstrevende en gedreven Livestream Team versterken.

Wij zijn op zoek naar mensen die zich bij ons livestreamteam willen voegen. Het livestreamteam bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen of om ervaring op te doen met filmen. Voor een wedstrijd zijn twee posities die elke thuiswedstrijd gevuld moeten zijn. Dit bestaat uit iemand die filmt en iemand die de stand bijhoudt op de laptop. Wat er bij komt kijken is dat je gratis naar binnen mag en wordt voorzien van een drankje naar keuze. Daarnaast ben je aanwezig bij wedstrijden van topniveau! Wie wil dat nou niet?

Interesse?

Heb je interesse om het Livestream Team te versterken en aan de slag te gaan met video? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar Joyce Loch via j.loch@handbalvolendam.nl. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, is welkom!

Foto: FotoReza