Geen mooi handbal, wel punten voor Cafetaria Arnold Dames 1

maandag 28 november 2016

Kansen werden gemist en de tegenstander kreeg de kans om 4-0 voor te komen in de eerste zes minuten. Door doortastend optreden van Alyssa Alings en Sabrina Van der Mast werd het tij gekeerd en stond de eerste voorsprong op het bord na bijna een kwartier: 4-5. Pas net voor rust werd de voorsprong wat verder uitgebouwd naar 8-12. Na rust had de marge verder moeten worden uitgebouwd, maar dit gebeurde niet. In de verdediging werden teveel fouten gemaakt en de afronding was niet scherp genoeg, soms mistte de overtuiging bij de speelsters. Priscilla Bergman scoorde nog wel een aantal mooie doelpunten vanaf de cirkel, goed aangespeeld door onder andere Fiona Scherpenzeel en Alyssa Alings.
De meiden hebben de punten gepakt en daarmee hun taak volbracht, helaas zonder al te mooi handbal. Op naar komende week, dan wacht een uitwedstrijd tegen KSV. Als de trainingsarbeid en het vertrouwen - dat in de trainingen wel te zien is - naar boven komt, dan wachten nog mooie wedstrijden!

Schagen - HV KRAS/Volendam: 17-24 (8-12).
Scores HV KRAS/Volendam: Kelly de Haan, Emma Steur; Alyssa Alings 9, Priscilla Bergman 5, Sabrina Van der Mast 4, Fiona Scherpenzeel 3 Mandy Kwakman 1, Cathy Groote 1,Daniela Spruijt 1, Deniece Feijen, Renate Veerman, Evita Silven, Carina Zwarthoed.Cafetaria Arnold Dames 1 trad zaterdagavond aan tegen Schagen, op papier een mindere tegenstander. Echter leek de focus in de beginminuten van de wedstrijd even zoek. De Volendamse dames wonnen desondanks wel: 17-24.