Geert Hinskens nieuwe hoofdtrainer HV KRAS/Volendam

Geert Hinskens nieuwe hoofdtrainer HV KRAS/Volendam

donderdag 21 april 2022

Geert Hinskens heeft vanaf komend seizoen de hoofdmacht van BENE-Leagueclub KRAS/Volendam onder zijn hoede. De handbalvereniging heeft in de oefenmeester de vervanger gevonden voor Mark Ortega, die na dit seizoen uit Volendam vertrekt. Geert is geen onbekende bij de club, hij speelde namelijk jaren voor de club op de rechteropbouw. Met Geert als speler werden drie finales om de landstitel, twee bekerfinales (waarvan één winst) gehaald en een Supercup gewonnen.

De oud-international is momenteel hoofdtrainer bij de BENE-Leagueclub Quintus, notabene aanstaande zaterdag tegenstander van HV KRAS/Volendam in de HandbalNL League.

Marco Woltersom, namens de vereniging betrokken bij het eerste herenteam van KRAS/Volendam, is verheugd met de aanstelling van Hinskens. “We zijn op zoek gegaan naar een trainer die past bij het bestaande beleid om de jeugd- en opleidingsploegen te laten aansluiten bij de hoofdmacht. Geert kennen we als een tactische sterke trainer. Samen met onze visie om nog meer verbinding te leggen met jeugdploegen en talenten denken wij een mooie stap te kunnen gaan maken. Samen gaan we bouwen aan een mooie vruchtbare toekomst. Geert heeft erg goed werk geleverd bij Quintus, waar hij op veel erkenning bij bestuur en spelers kon rekenen. We zijn blij dat hij komend seizoen onze hoofdtrainer is”

Geert Hinskens “Ik ben blij met deze stap na twee mooie jaren bij Quintus. Het is ook mooi om na drie jaar weer terug te komen in Volendam, het voelt als thuiskomen. Wel in een totaal andere rol, maar een mooie en grote uitdaging”.