Gelijkspel voelt als verlies voor Cafetaria Arnold Dames 1

maandag 31 oktober 2016

De dames van trainers Ruud van den Broeck en Pim Ligthart hebben een zure nasmaak overgehouden aan het geslijkspel tegen Tornado. Het duel eindigde in 13-13.

De wedstrijd begon met een flinke tegenvaller toen keepster Kelly de Haan uitviel na een harde botsing. Gelukkig pakte Stephanie Tuijp het goed op en keepte prima. Hoewel in de eerste helft nog redelijk werd gespeeld, was het geen doelpuntenfestijn. De rust werd nog met een 5-8 voorsprong bereikt maar in de tweede helft sloop er angst in de ploeg en verdween de voorsprong. Een aantal arbitrale foutjes zorgde voor extra frustratie binnen het team en er werden teveel kansen gemist. Uiteindelijk werd een gelijkspel behaald en het feit dat er geen winst werd behaald kunnen de dames zich alleen zelf aanrekenen. Volgende week thuis kan dit slechte gevoel weer goed gemaakt worden tegen SEW. Eindstand 13-13.

HV KRAS/Volendam - Tornado: 13-13 (5-8).
Scores HV KRAS/Volendam: Kelly de Haan, Stephanie Tuijp, Alyssa Alings 5, Priscilla Bergman 3, Sabrina van der Mast 2, Fiona Scherpenzeel 1, Carina Zwarthoed 1, Cathy Groote 1, Mandy Kwakman, Evita Silven, Daniela Spruijt, Deniece Feijen, Renate Veerman.