Gelijkspel voor heren 2

vrijdag 27 januari 2023

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen E&O op het programma. Hoewel het er het grootste gedeelte van de wedstrijd op leek dat AutoCrew de Groot/Jong Volendam de punten thuis zou houden, eindigde de wedstrijd toch in een gelijkspel.

Met Pieter Van der Velden, Jelmer de Vries, Terry Coesel, Dave de Waal, Marc Kok, Roy Loch en Mike Zwarthoed (doel), begon Volendam ook deze wedstrijd weer heel sterk. Door een goede dekking en een paar snelle tegenaanvallen kon Volendam in de eerste 10 minuten uitlopen tot 8-4. Helaas wist Volendam deze voorsprong niet vast te houden. Er werden een aantal open kansen gemist waardoor E&O terug kon komen, waardoor ze met een 17-18 voorsprong konden gaan rusten.

In de tweede helft wist Volendam met Mirddyn Tol op doel weer een kleine voorsprong op te bouwen. In de aanval liep het weer wat beter, en E&O had wat moeite met het net te vinden. Volendam wist de laatste minuten niet slim uit te spelen, waardoor ze zichzelf niet konden belonen met de winst.

AutoCrew de Groot/Jong Volendam speelt aankomende zaterdag uit om 20:00 tegen Vrone/Berdos. Zij staan met 1 punt boven Volendam op de 10e plek.