Geslaagde editie van "Ready for the Future" Handbalclinic 2024

Geslaagde editie van "Ready for the Future" Handbalclinic 2024

zondag 09 juni 2024

De regio rondom Volendam stond afgelopen weekend in het teken van de tweedaagse handbalkamp "Ready for the Future". In samenwerking met de Tom Schilder Handbalskoal, Handbalschool Haaglanden en HV KRAS/Volendam, is deze clinic een groot succes gebleken, waarbij enthousiaste deelnemers hebben genoten van een unieke ervaring. Gedurende twee dagen kregen deelnemers de kans om te trainen onder begeleiding van internationale handbaliconen, bondscoaches en ervaren spelers en trainers van HV KRAS/Volendam.

De handbalkamp bood een uitgebreid programma met vier zaaltrainingen, workshops over handbal en voeding, handbal en krachttraining, en het gebruik van innovatieve technologieën zoals Virtual Reality om de vaardigheden van de deelnemers te verbeteren. Naast intensieve trainingssessies konden deelnemers genieten van warme maaltijden en verzorging tussen de trainingen door. Bovendien werden diverse prijzen uitgereikt, wat bijdroeg aan de algehele opwinding en motivatie van de deelnemers.

De organisatie is verheugd over de grote opkomst en het enthousiasme van alle betrokkenen.

Tom Schilder, trainer van HV KRAS/Volendam en uithangbord van Tom Schilder Handbalskoal, geeft aan: "Het is geweldig om te zien dat zoveel kinderen zich inzetten tijdens ons kamp. We hebben veel mooie dingen gezien". 

Namens HV KRAS/Volendam willen we alle deelnemers, coaches, partners en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan het succes van "Ready for the Future" 2024. We kijken ernaar uit om volgend jaar weer een onvergetelijke editie te organiseren en nog meer handballiefhebbers zich aanmelden.


Wil je meer weten over de Tom Schilder Handbalskoal in Volendam neem contact op met Tom Schilder of de organisatie op door hier te klikken.