Geslaagd toernooi voor Dames A

Geslaagd toernooi voor Dames A

woensdag 03 april 2024

Trots en Voldaan na Toernooi in Sint-Truiden, België

Het team van Meiden A heeft een onvergetelijke handbalervaring beleefd tijdens een succesvol toernooi in Sint-Truiden, België. De reis begon op vrijdagmiddag, waarbij het volledige team samen met zes andere teams uit Volendam vertrok richting Sint-Truiden. De sfeer in de bus was meteen feestelijk, met muziek op vol volume en lekkernijen voor iedereen. Na aankomst in Sint-Truiden werden de accommodaties verkend, hoewel het delen van één zaal met 100 mensen een uitdaging was gezien het leeftijdsverschil tussen 10 en 20 jaar.

Op zaterdag begon de dag vroeg voor sommigen, met wedstrijden die al om 8.00 uur begonnen. Het team bracht de ochtend door met het verkennen van de stad, het aanmoedigen van andere teams en het voorbereiden op hun eigen toernooi. Hoewel de resultaten wisselend waren, overheerste het gevoel van trots en plezier.

Na de wedstrijden was het tijd voor ontspanning en vertier. Een bezoek aan een plaatselijk café en een gezellige discoavond zorgden voor onvergetelijke herinneringen. De terugreis op zondag verliep eveneens in een goede sfeer, waarbij de teamleden vermoeid maar voldaan huiswaarts keerden.

Een hoogtepunt van het toernooi was de indrukwekkende prestatie van de B-meiden, die erin slaagden om de finale te halen en te winnen, onder luid gejuich van hun medespelers en supporters.

Coach Linda Haverkort uitte haar trots en dankbaarheid voor het hele team: "Ik ben ontzettend trots op iedereen en heb enorm genoten van deze ervaring. Het was fantastisch om te zien hoe iedereen zich heeft ingezet en plezier heeft gehad, zowel op als naast het veld."

Het team kijkt nu al uit naar volgende toernooien en evenementen!


Klik verder voor meer verslagen en foto's van St. Truiden op onze verenigingspagina!