Geslaagden!

Geslaagden!

vrijdag 09 juli 2021

Ook dit jaar hebben twee trainers van HV KRAS/Volendam de studie ‘coördinatie gezondheid, sport en beweging’ aan het ROC Kop van Noord-Holland met succes afgerond. Zowel Valerie Scherpenzeel als Jonah Steur liepen hun stage bij HV KRAS/Volendam. Vooral in de coronaperiode vereiste dit nogal wat discipline van de twee studenten. Er moest regelmatig thuis worden getraind en gestudeerd, maar ze hebben toch hun diploma gehaald. HV KRAS/Volendam wil ze beiden hiermee van harte feliciteren. Beide geslaagden gaan hun kennis op sportgebied verder uitbreiden. Valerie gaat aan de Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO) een sportopleiding gymdocent volgen, terwijl Jonah zijn sportopleiding niveau 4 voortzet bij het Johan Cruijff college. De vereniging wenst ze hierbij veel succes en is verheugd dat Valerie de meisjes C2 van HV KRAS/Volendam gaat trainen en dat ook Jonah Steur behalve bij Plato ook af en toe bij de vereniging training komt geven. 

Enige tijd eerder lukte het ook Heren 2-speler en trainer van een HV KRAS/Volendam-jeugdteam Lars van den Broek zijn studie met succes te voltooien. Hij mag zich nu gediplomeerd gymleraar noemen. De vereniging wil ook Lars van den Broek van harte proficiat wensen met de positieve afronding van zijn studie en succes met de carrière. 

Als vierde wist ook Diëgo Jacobs zijn opleiding tot verpleegkundige dit jaar af te ronden met een diploma. Hij heeft inmiddels al een deeltijdbaan als ambulancechauffeur bij Broeder de Vries in Amsterdam aangenomen. Verder is hij voornemens parttime te gaan werken in een zieken- of verpleeghuis. Om zich soms helemaal los te kunnen maken van zijn werk en mits dit verenigbaar is met zijn baan overweegt hij te blijven handballen of training te geven.

 

Benieuwd of deze studie ook iets voor jou is?
Kijk hier voor alle informatie.