Handbal vacatures open: Hoofd talentontwikkeling, Kantinemedewerker en Facilitair medewerker

Handbal vacatures open: Hoofd talentontwikkeling, Kantinemedewerker en Facilitair medewerker

maandag 15 april 2024

Het Nederlandse Handbal Verbond (NHV) en HV KRAS/Volendam zijn beiden op zoek naar enthousiaste individuen om hun teams te versterken. Lees hieronder meer over de beschikbare posities:


NHV Vacature: Hoofd Talentontwikkeling

Ben jij gepassioneerd over het ontwikkelen van talent en het ondersteunen van topsporters? Het NHV is op zoek naar een ervaren Hoofd Talentontwikkeling om hun afdeling Topsport & Talentontwikkeling te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het creëren van een omgeving waarin talentvolle handballers kunnen gedijen en hun volledige potentieel kunnen bereiken. Deze positie is beschikbaar voor 0,8 fte. Voor meer informatie en om te solliciteren, bekijk de vacature door hier te klikken.


HV KRAS/Volendam Vacature: Kantine Medewerker

HV KRAS/Volendam is op zoek naar een gemotiveerde Kantine Medewerker om ons team te versterken. Als Kantine Medewerker ben je verantwoordelijk voor het creëren van een gastvrije sfeer in onze kantine, het opnemen van bestellingen, afhandelen van transacties aan de kassa, assisteren bij voedselbereiding, en het beheren van de voorraad. Ben jij klantgericht, proactief en enthousiast? Solliciteer dan nu door hier te klikken.


NHV Vacature: Facilitair Medewerker (tijdelijk)

Het NHV zoekt een Facilitair Medewerker (0,5 fte M/V) voor tijdelijke ziektevervanging. Als facilitair medewerker speel je een cruciale rol in het ondersteunen van de dagelijkse operationele behoeften van de NHV organisatie. Ben jij iemand die houdt van een dynamische werkomgeving en beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden? Solliciteer dan nu via de volgende link:


HV KRAS/Volendam Vacature: overige

HV KRAS/Volendam is altijd opzoek naar talent of mensen die een steentje willen bijdragen.

Klik hier om te zien waar we actief naar opzoek zijn.


Voor meer informatie over deze vacatures en andere mogelijkheden bij NHV en HV KRAS/Volendam, bezoek onze respectievelijke websites. Wij kijken ernaar uit om nieuwe leden aan ons team te verwelkomen!