Sponsoractie voor onze handbaltoekomst

Sponsoractie voor onze handbaltoekomst

woensdag 08 november 2023

HV KRAS/Volendam lanceerde afgelopen week een nieuw sponsorpakket: bedrijven en particulieren kunnen onze club steunen voor slechts € 9,63. De opbrengst van de sponsoractie zal worden geïnvesteerd in de jeugdopleiding en in onze accommodatie.  

 

In ruil voor hun bijdrage krijgen de sponsoren een naamsvermelding op de clubsite en op een sponsordoek in de sporthal. Het sponsorbedrag is afgeleid van ons oprichtingsjaar 1963. De sponsoring is aftrekbaar voor bedrijven. 

 

De nieuwe sponsoren vallen met hun neus in de boter, want door deel te nemen aan de actie maken ze ook nog eens gratis kans om in de prijzen te vallen. Dit maken we mogelijk door een promotioneel kansspel aan de sponsoractie te koppelen. Bij de organisatie daarvan houden we ons aan de gedragscode promotionele kansspelen

Onder de nieuwe sponsoren wordt een fraai prijzenpakket verloot, met als hoofdprijs de Volvo XC60 aangeboden door Garage Kil. Tijdens de sponsorcampagne zullen er ook drie extra trekkingen worden gedaan in samenwerking met Juwelier Schilder Vlugt en Premium Sports Travel: 

  • woensdag 22 november 2023: Luxe Garmin horloge + geheel verzorgd weekend in Volendam 

  • woensdag 20 december 2023: Geheel verzorgde 5-daagse reis voor twee personen naar de Grand Prix van Las Vegas in 2024 

  • woensdag 24 januari 2024: Weekend arrangement voor de wedstrijd Atlético Madrid – Barcelona. 

Meer info over deze actie is te vinden op: sponsorpakket963

 

Alleen voor 18+ 
Tot slot: het promotionele kansspel is alleen toegankelijk voor mensen boven de 18 jaar. Onder de 18 jaar heeft het geen zin om mee te spelen, want je kunt géén prijzen winnen. Ben je nog geen 18 en heb je toch een bestelling gedaan? Laat het ons weten, dan annuleren we je bestelling en krijg je je geld terug. 

Foto: Martina Kwakman